FIRIN: Kızgın fırında (180ºC) 6-8 dakika ısıtın; TAVA: Önceden ısıtılmış tercihen az yağlı tavada çevirerek 4-5 dakika ısıtın.
SAKLAMA KOŞULLARI
Donuk ürünün raf ömrü -18 °C’de orijinal ambalaj açılmadığı sürece geçerlidir
Birim Ağırlık:15 G
Koli Ağırlığı:10 KG
Koli İçi Adet:10
Ambalaj:Poşet
RAF ÖMRÜ:365 Gün
Ürün 900-2100G aralığında gramajına dökme, poşetli ve tabaklı olarak ambalajlanmaktadır. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.
SAKLAMA…
Ürün 900-2100G aralığında gramajına dökme, poşetli ve tabaklı olarak ambalajlanmaktadır. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.
SAKLAMA…
Pilicin bacaklarının gövdeden ayrılıp sırt kısmından ikiye bölünmesi ile elde edilen üründür. Dökme, poşetli ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.
Taze…
Butun femur kemiğinden anatomik olarak kesilmesi ile elde edilen ayak kısmına yakın parçasıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır….
Butun sırt kısmının anatomik olarak alınmasından sonra geriye kalan kısmıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.
Taze ve Donuk olmak…
But’un sırt kısmı alındıktan sonra orta eklem yerinden kesildiğinde elde edilen üst parçasının, kemik ucuna kadar kemiğinden sıyrılarak pirzola…