Döner ocaklarında ateş karşısında pişirilir.
SAKLAMA KOŞULLARI
Donuk ürünün raf ömrü -18 °C’de orijinal ambalaj açılmadığı sürece geçerlidir.
Birim Ağırlık: 6 – 8 – 10 – 12 – 15 – 20 – 30 – 40 – 50 – 60 kg
Koli İçi Adet:1
RAF ÖMRÜ:183 Gün
FIRIN: Kızgın fırında (180ºC) 10-12 dakika ısıtın; TAVA: Önceden ısıtılmış tercihen az yağlı tavada çevirerek 6-8 dakika ısıtın. FRİTÖZ:…
FIRIN: Kızgın fırında (180ºC) 6-7 dakika ısıtın; TAVA: Önceden ısıtılmış tercihen az yağlı tavada çevirerek 5-6 dakika ısıtın. FRİTÖZ:…
FIRIN: Kızgın fırında (180ºC) 10-12 dakika ısıtın; TAVA: Önceden ısıtılmış tercihen az yağlı tavada çevirerek 6-8 dakika ısıtın. FRİTÖZ:…
FRİTÖZ: Kızgın yağda (180ºC) 2-3 dakika kızartın.
BİRİM AĞIRLIK: 7 GR
KOLİ AĞIRLIĞI: 10 KG
KOLİ İÇİ ADET: 10
AMBALAJ :Poşet
SAKLAMA KOŞULLARI
Donuk ürünün…
FRİTÖZ: Kızgın yağda (180ºC) 2-3 dakika kızartın.
BİRİM AĞIRLIK: 7 GR
KOLİ AĞIRLIĞI: 10 KG
KOLİ İÇİ ADET: 10
AMBALAJ :Poşet
SAKLAMA KOŞULLARI
Donuk ürünün…
FIRIN: Kızgın fırında (180ºC) 10-12 dakika ısıtın; TAVA: Önceden ısıtılmış tercihen az yağlı tavada çevirerek 6-8 dakika ısıtın. FRİTÖZ:…