• Lezita’nın arkasında 46 yıllık deneyimi ile Türkiye yem sektörünün lideri Abalıoğlu Grubunun bulunduğunu
  • 100.000 metre karelik alana sahip olan Lezita’nın Türkiye’nin en büyük, en modern ve en hijyenik et entegre tesisi olduğunu
  • Lezita’nın gıda güvenliğindeki liderliğinin dünyanın bu konudaki en önemli kuruluşlarından biri olan BRC tarafından verilen Global Gıda Güvenliği Belgesi ile uluslar arası standartta belgelendiğini
  • Lezita tesisinde Hava soğutma sistemi kullanılması sayesinde en yüksek derecede hijyen sağlandığını ve bu sistemle piliçlerin su ile soğutulanlara göre % 2 – 3 oranında daha az pişirme firesi verdiğini
  • Hava soğutma sistemi sayesinde Lezita ambalajlarında ayrıca ped kullanmaya gerek kalmadığını
  • Sadece Lezita’da bulunan hassas tartım sistemleri sayesinde standart ağılıkta ürün elde edildiğini
  • Soğutma ve dondurma işlemlerinin Lezita’nın özel teknolojisi sayesinde hızlı bir şekilde yapılmasından dolayı Lezita ileri işlenmiş ürünlerinin raf ömürlerinin daha uzun olduğunu