Baget’in kemik ucunun alınmasıyla elde edilen derili bir üründür. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.
SAKLAMA KOŞULLARI
Taze Ürünler: Buzdolabında (0/4°C)’de ve orijinal ambalajı açılmadığı sürece son tüketim tarihine kadar muhafaza edilebilir. Donuk Ürünler: Derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Donuk ürün buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
Ürün 900-2100G aralığında gramajına dökme, poşetli ve tabaklı olarak ambalajlanmaktadır. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.
SAKLAMA…
Ürün 900-2100G aralığında gramajına dökme, poşetli ve tabaklı olarak ambalajlanmaktadır. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.
SAKLAMA…
Pilicin bacaklarının gövdeden ayrılıp sırt kısmından ikiye bölünmesi ile elde edilen üründür. Dökme, poşetli ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.
Taze…
Butun femur kemiğinden anatomik olarak kesilmesi ile elde edilen ayak kısmına yakın parçasıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır….
Butun sırt kısmının anatomik olarak alınmasından sonra geriye kalan kısmıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.
Taze ve Donuk olmak…
But’un sırt kısmı alındıktan sonra orta eklem yerinden kesildiğinde elde edilen üst parçasının, kemik ucuna kadar kemiğinden sıyrılarak pirzola…